Nieuw boekje met verhalen over het Gasthuis

Nieuw boekje met verhalen over het Gasthuis

27-08-2015

Er is een boekje uitgegeven met verhalen van en over hospice Gasthuis Groningen. Het boekje is geschreven door Willemien Lenstra. Willemien is al sinds de oprichting actief bij het Gasthuis:

Hospice Gasthuis Groningen is een kleinschalig bijna-thuishuis waar iedereen op zijn eigen manier zijn laatste levensfase kan doorbrengen. Hoe dat er in de praktijk aan toegaat, schetst Willemien Lenstra in deze verhalen. Al jaren is zij een van de vrijwilligers die mensen in het hospice begeleidt. De liefdevolle wijze waarop mensen in het hospice opgenomen worden, is in deze verhalen terug te vinden. Het zijn kleine miniatuurtjes van willekeurige gasten. Tezamen geven ze een verhelderend beeld van de werkwijze van het huis. Dat is wat dit boek beoogt: met een serie verhalen het belang van dit hospice schetsen.

Het boek is opgedragen aan alle vrijwilligers van het hospice Gasthuis Groningen; "Zonder jullie zou het Gasthuis niet bestaan", en is te koop voor €12,50. De opbrengst komt geheel ten goede aan hospice Gasthuis Groningen.

Wilt u een boekje bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@gasthuisgroningen.nl met daarin naam en adres en maak €12,50 over op rekening NL32 INGB 0008 1598 60 t.n.v. St. Exploitatie Gasthuis Groningen. o.v.v. "boekje". Zodra de betaling ontvangen is, sturen wij een boekje naar u op.

boekje